top of page

Clasele noastre

Optiuni

images.jpg

Grupa Cross Training

Cursurile noastre de Cross Training sunt modalitatea perfectă de a-ți tonifica mușchii și de a-ți îmbunătăți forma generală. Combinăm ridicarea greutăților și gimnastica cu condiționarea metabolică pentru a viza fiecare grup de mușchi din fiecare antrenament. Având accent pe capacitatea cardio-respiratorie, rezistență, putere, forță, viteză, agilitate, echilibru și coordonare, veți vedea rezultate uimitoare după doar câteva sesiuni!

yoga.jpg

Clasa Yoga

Clasa noastră de yoga oferă o perspectivă unică asupra îmbunătățirii experienței de antrenament încrucișat. Ne concentrăm pe flexibilitate, mobilitate și relaxare, iar instructorii noștri calificați oferă o atenție personalizată pentru a vă asigura succesul. Yoga este o completare perfectă a rutinei tale zilnice, iar clasa noastră este concepută pentru a permite progresul în ritmul tău, indiferent de nivelul tău de expertiză. Alăturați-vă nouă și vedeți singur rezultatele.

images.jpeg-4.jpg

Antrenament Personal

Du-ți rutina de fitness la următorul nivel cu programele noastre de antrenament personal. Planurile noastre de antrenament personalizate sunt adaptate în mod special obiectivelor și nevoilor dumneavoastră individuale de fitness, asigurându-vă că obțineți rezultatele dorite. Cu atenția individuală din partea formatorilor noștri experimentați, veți primi îndrumarea și sprijinul de care aveți nevoie pentru a vă depăși limitele și pentru a vă atinge potențialul maxim.

20230824_134545_0000.png

Sedinta Nutritie

La Cross Training, înțelegem că o alimentație bună este o componentă cheie a atingerii obiectivelor tale de fitness. De aceea, oferim planuri de masă personalizate, adaptate nevoilor dumneavoastră individuale. De la macrouri la micros, eliminăm presupunerile din alimentație, astfel încât să vă puteți concentra pe ceea ce contează cel mai mult: antrenamentul dvs.

bottom of page